Bjældernes historie
Foto A.Bork
Hvordan det hele startede...

Bjælderne blev til i november 2010, da vi fandt en sangbog, (der i øvrigt er så tyk, at vi gerne undgår at bære den - sådan cirka) , hvor der var nogle middelaldersange, vi havde hørt før, i den. Vi lærte dem og nogle flere, fik en polititilladelse og tog ud i købstaden Haderslev ugen op til jul og sang dem og spredte stemning. Naturligvis i kostumer! Så kom der lige lidt underholdning til et par herlige julefrokoster - betaling.....BØVS 🙃 !  

Siden har vi optrådt mange forskellige steder; Hertug Hans Festivalen i Haderslev, Skt. Georgs gilderne, Koldinghus, kirker, Bardatræf og andre arrangementer.

Vi søger altid efter ny velklang i historiske instrumenter, og så køber vi dem.... Det er dog ikke altid helt ligetil at få dem til at lyde godt...

Men det plejer at lykkes 🙂        

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 11:17

Dear Maria, my daughter goes to Upton House and she has talked of nothing else since your visit, please could you let me know when you are next playing?

...
08.01 | 11:19

Mange tak for en dejlig oplevelse på Koldinghus. Lige fra isen smeltede i Giulys komposition til den sidste tone i jeres musikalske rejse lød, var det så smukt.

...
07.01 | 22:26

Smuk koncert på Koldinghus. Fint stykke som Giuly havde komponeret til lejligheden

...
20.07 | 13:17

OK, jeg glemte lige at skrive, at det var flot musik og sang. MVH. Bernt R.

...
Du kan lide denne side