Presse

Romantik på Bymuseet

Det er et sandt skær af romantik over de tre piger, når de i deres fine klassiske kjoler, spiller romantisk klassisk musik i et så middelalder- klassisk- lokale, som den lille intime musikstue, som er den del af Museumsønderjylland, Haderslev Afd., Bymuseet, som også rummer Ehlers Samlingen i Slotsgade.

Corde di Gioia hedder mor Maria og døtrene Anna og Giuly Johannsen, når de henrykker os ca. 30 tilhøre, som der er plads til i den lille musikstue, med deres klassiske musik. Alle tre mestrer klaveret og desuden er Giuly ypperlig på violin, Anna mesterlig på cello og Maria suveræn i sine sopran soli.

Vi fik så søndag 29/9 kl. 16 netop disse tre pigers musikalitet at høre og skue i bl.a. 6 sange om romantik og kælighed, musik af Verdi, Schubert og Tchaikovskij, hvori vi i sidstnævntes værk, oplevede celloen betjent eminent og med stor virtuositet af Anna, ligsom vi også hører suveræn musisk violinspil af Giuly og mærker de to pigers umiskendelige musiske evner kommer fra deres ligeledes gennemmusikalske mor.

Den lille times koncert var et vægtigt led i Haderslev Kommunes Kultur Uge, med det fælles tema "Kærlighed". Vi fik en fin, romantisk, eminent musisk kærligheds oplevelse.

Fredag d. 4/10 kl.16 og 17.00 er Corde di Gioia igen i det romantiske hjørne med to familiekoncerter på Bymuseet i Slotsgade.

Af Kaj Kongsted

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 11:17

Dear Maria, my daughter goes to Upton House and she has talked of nothing else since your visit, please could you let me know when you are next playing?

...
08.01 | 11:19

Mange tak for en dejlig oplevelse på Koldinghus. Lige fra isen smeltede i Giulys komposition til den sidste tone i jeres musikalske rejse lød, var det så smukt.

...
07.01 | 22:26

Smuk koncert på Koldinghus. Fint stykke som Giuly havde komponeret til lejligheden

...
20.07 | 13:17

OK, jeg glemte lige at skrive, at det var flot musik og sang. MVH. Bernt R.

...
Du kan lide denne side