Presse

Lunch-time koncert

Tor 10.7.2014        Af Kaj Kongsted.

Haderslev

 

Lunch-time koncert - Corde di Gioia.

 

Haderslev Bymuseum. 9/7 kl. 13.00.

 

Familieliv

De tre søde og særdeles aktive piger, der udgør trioen "Corde di Gioia", Maria Johannsen, Anna Johannsen og Giuly Johannsen, indledte "Lunch-time" koncerten med en livlig Scherzo. En velkomst og indledning ved Maria, efterfulgtes af Verdis “Slavekor” sunget af dem alle tre og på italiensk, som især Maria ved sit 8 år lange ophold i Italien, har lært, ligesom hun er uddannet koncertsangerinde fra Italien. Derefter fulgte "Meditation", hvor Giuly er solist på violin og akkompagneres af Maria på klaver. En fin præstation, som pigerne, der er medlem af en musikgruppe der drager rundt på landets Hospice og underholder, ofte har henrykt patienterne med, og således også og ved denne "Lunch-time" koncert.

 

Verdis opera "Ernani" var det næste stykke, hvor Anna gav os en introduktion og  spillede cello, Giuly klaver og Maria sang.  En gine opstillet i koncert lokalet var iklædt en fin empirekjole, og dannede baggrund for de tre pigers fortælling om deres kommende historiske koncerter d. 1. 8. og 15. august på Bymuseet i Hadeslev, Slotsgade 20, hvor dørene åbnes kl. 18.00 og publikum har mulighed for at foru bestille en menu og 1 glas vin til 200,- kr. foruden billetten til koncerterne kr. 100,- kr.. Selve koncerterne begynder kl. 19.30 og slutter kl. 21.00.

 

Næste stykke i "Lunch-time" koncerten var "Ungarsk dans", hvor Anna var en pefekt solist på cello. Sidste nummer i koncerten var "Valsetoner", hvor Maria sang inciterende,inspirerende og strålende af humør, ledsaget af Giuly på violin og Anna på klaver.

 

En halv times dejlig musisk sommer oplevelse med tre sde piger var slut, og de høstede megen  fortjent bifald fra tilhørerne. Dise fine koncerter finder sted igen onsdag d. 16. og 23. juli kl. 13.00 på Bymuseet, Slotsgade 20, Haderslev.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 11:17

Dear Maria, my daughter goes to Upton House and she has talked of nothing else since your visit, please could you let me know when you are next playing?

...
08.01 | 11:19

Mange tak for en dejlig oplevelse på Koldinghus. Lige fra isen smeltede i Giulys komposition til den sidste tone i jeres musikalske rejse lød, var det så smukt.

...
07.01 | 22:26

Smuk koncert på Koldinghus. Fint stykke som Giuly havde komponeret til lejligheden

...
20.07 | 13:17

OK, jeg glemte lige at skrive, at det var flot musik og sang. MVH. Bernt R.

...
Du kan lide denne side