Presse

Lunchtimekoncert 16.7. af Kaj Kongsted

Vi var over 30 tilhørere, og det vil sige fuldt hus i den lille koncertsal på Museum Sønderjyllands afdeling Bymuseet, Slotsgade 22 i Haderslev, onsdag 15/7 kl. 13.00, hvor “Corde di Gioia" gav os den tredie af juli måneds "Lunchtime koncerter", og dermed er det bekræftet at disse koncerter, som er en nyskabelse i år, er en ubetinget suces.

Trioen "Corde di Gioia", som består af Maria, Anna og Giuly Johannsen, indledte med at Anna spillede "Engelske sange" solo på sin cello. Derefter fik vi Tolkiens digt, som er en profeti om hvad fremtiden bringer, sangligt fortolket af Maria ledsaget af Anna på klaver. Hvorpå Giuly spillede et af Saint-Saëns’ violinstykker, ledsaget af Maria på klaver.  "Grand opera" var næste nummer. og vi fik en arie fra en sådan opera hvor Anna spillede cello, Giuly violin og Maria sang. Efter en verbal opfordring og optakt til de tre historiske koncerter i august 1., 8. og 15., sang de tre søde og aktive piger en tre stemmig sang, hvorpå vi fik "Brahms" på cello med Anna og Maria på klaver. Det sidste nr. i dagens "Lunchtime koncert" var "Bønnen til aftenstjernen" af Wagner, hvor Maria sang, Anna spillede cello og Giuly klaver.  Og som et ekstra nr. fik vi en ægte dansksommersang sunget af de tre piger. De tre musiske piger havde igen, igen givet os en fin og stor musisk oplevelse.

Der er igen "Lunchtime koncerter" den kommende onsdag i juli md. kl. 13.00. Og de tre historiske koncerter 1., 8. og 15./8 er åbne fo billetbestilling nu på tlf. 74 53 08 58. Der er mulighed for at bestille en fin historisk menu inden selve konceten. Dørene åbnes for indtagelse af menuen kl. 18.30 og selve koncerterne starter kl. 19.30. Da der er begrænset hvor mange tilhører koncertsalen kan rumme, så bestil allerede nu billet til disse fine koncerter

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 11:17

Dear Maria, my daughter goes to Upton House and she has talked of nothing else since your visit, please could you let me know when you are next playing?

...
08.01 | 11:19

Mange tak for en dejlig oplevelse på Koldinghus. Lige fra isen smeltede i Giulys komposition til den sidste tone i jeres musikalske rejse lød, var det så smukt.

...
07.01 | 22:26

Smuk koncert på Koldinghus. Fint stykke som Giuly havde komponeret til lejligheden

...
20.07 | 13:17

OK, jeg glemte lige at skrive, at det var flot musik og sang. MVH. Bernt R.

...
Du kan lide denne side